KLANTEN BEOORDELEN CREATIE REVOLUTIE MET EEN 9,1
Video Aspect Ratio: 4:1

Geluk, vrijheid en een zorgeloos bestaan: het is jouw geboorterecht!

Over zes maanden ziet jouw wereld er totaal anders uit, precies zoals je wilt.

Creatie Revolutie™ is de sleutel tot transformatie. Deze kennis is op alles toepasbaar! Kies daarom voor een betoverende ervaring, boordevol eindeloze mogelijkheden, zodat elk moment vanaf nu het beste wordt!

Creatie Revolutie™, het programma dat jouw leven en jouw bedrijf zal veranderen! En nee, we verkopen geen magische pil, maar ons bewezen en innovatieve programma zal je stap voor stap begeleiden om jouw doelen te bereiken. 

Het is geen hogere wiskunde, we  leggen alles uit op een eenvoudige en praktische manier, zodat je snel aan de slag kunt en niet verdwaalt in de woestijn van zelfhulpboeken.

In Creatie Revolutie™ lopen we je stap voor stap door de kernprincipes van denken en voelen op een manier die VÓÓR jou werkt.

Kies voor Creatie Revolutie™ en je zult merken dat succes niet alleen voor de grote jongens is weggelegd. Doe jezelf een plezier en gun het jezelf, wees geen ezel die blijft trekken aan dezelfde kar, maar stap over op onze trein van succes!

Ook wij hebben geworsteld, getwijfeld, en ons afgevraagd: "Hoe moet het dan?" We dachten dat we bijvoorbeeld alles wisten over ondernemen, maar de resultaten bleven uit.

Op persoonlijk vlak waren er ook momenten van hoogte- en dieptepunten. Het lijkt soms alsof het universum met je speelt, heen en weer geslingerd tussen succes en tegenslag. Misschien herken je dat gevoel van twijfel en onzekerheid.

Totdat we ontdekten dat dit geen kwestie is van geluk of toeval. Het gaat veel dieper dan dat. Door ons te verdiepen in de 11 Universele Wetten, die wetenschappelijk zijn bewezen, beseften we dat we ons eigen denken tegenwerkten in plaats van ermee samen te werken.

Als jij je nog steeds afvraagt waarom je niet hebt wat je zo graag wilt, dan zit je gevangen in de verkeerde volgorde van denken.

Maar geen zorgen, er is een oplossing. Laat je verrassen door eenvoudige technieken en kennis die al meer dan honderd jaar bestaan, maar helaas nauwelijks worden onderwezen.

We nodigen je uit om met ons mee te reizen naar een wereld van Revolutionaire Creaties.

Heb je alles al geprobeerd om te krijgen wat je wilt? Ken je de kracht van de Wet van Aantrekking en heb je al eindeloos geaffirmeerd, maar lijkt deze wet niet voor jou te werken?

Stop dan met jezelf voor de gek te houden! 

Laten we eerlijk zijn: jouw denkwijze is de enige barrière die je tegenhoudt. We zeggen dit omdat we om jouw succes geven.

Zolang je jouw denkwijze niet verandert, zal er niets veranderen. 

Sterker nog, je blijft meer krijgen wat je niet wilt.

Hoe langer je zoekt naar oplossingen voor je problemen, hoe sterker de negatieve gedachten en twijfels toeslaan. Je kent ze vast wel:

 • Ach de baan is ook niet zo erg toch, ik blijf nog even....
 • Wil ik het eigenlijk nog wel, het kost zoveel moeite en voelt niet goed....
 • Straks heb ik opeens heel veel werk kan ik het dan wel aan, niet weer in een burnout....
 • Wat zal mijn omgeving wel niet denken, zo'n ontaarde moeder....
 • Ben ik wel goed genoeg, kan ik dit wel....
 • Ik moet niet zo zeuren, anderen hebben het veel slechter....
 • Het zal wel niet voor ons type mensen weggelegd zijn om......

Genoeg is genoeg! 

Je hebt een schat aan potentieel in je en het is tijd om niet langer te wachten tot alles perfect voelt of de omstandigheden ideaal zijn. Het is NU het moment om impact te maken met al die bruisende ideeën en die rijke kennis die je bezit. 

Deze ideeën en verlangens heb je niet voor niks; ze willen juist door jou tot leven worden gebracht, het is voor jou bedoelt. En als jij het volste vertrouwen hebt in jezelf, kan het alleen maar een doorslaand succes worden. 

Wacht niet op een ander leven, waarin je eindelijk besluit om het te doen, maar neem NU actie en zet de volgende stappen om jouw ideeën tot leven te brengen. Het is jouw geboorterecht om jouw ware potentieel te LEVEN, de start van een nieuw hoofdstuk waarin jij volledig tot bloei komt.

Dat is VRIJHEID!

STAP 1
Ticket

 • Besluit dat je het programma gaat volgen.
 • Koop nu jouw ticket voor de beste deal.

STAP 2
Start

 • Begin bij de overzichtspagina in de Academy
 • Ga vervolgens naar Module 1 om jouw revolutie te starten
 • Spiek ook even bij Module 6 voor o.a. leuke boekentips maar ook tips specifiek voor ondernemers of managers!

STAP3
Samen Actie

 • Ontmoet ons,  stel jouw vraag in de maandelijkse Zoom Q&A sessies, 
 • Krijg direct al tips & tricks 
 • We doen dit namelijk samen!

De verhalen van mensen zoals jij, die hun leven hebben getransformeerd door deel te nemen aan Creatie Revolutie:

Dit geeft zoveel Rust
Mijn hoofd was vol met gedachten, ik piekerde veel over mezelf en mijn bedrijf en hoe klanten te vinden. Ik twijfelde aan mijn gevoel en dit maakte mij onrustig. Door mezelf los te maken van mijn gedachten en mezelf te ontdoen van alle beperkende lagen in mezelf ben ik mezelf “echt” gaan zien.
Marlies van Erkel - Coaching
Wake up call!

"Wat heb ik geworsteld om mijn bedrijf goed van de grond te krijgen. Het probleem was: ik deed wat businesscoaches mij vertelde te doen. Lief bedoeld, maar dat werkte voor geen meter.

Ik was mijn bedrijf aan het runnen met mijn hoofd in plaats vanuit mijn hart. Ik gaf webinars, verkocht online programma's, gaf workshops en masterclasses, maar ondertussen stierf ik een langzame dood.

Ik deed niet waar mijn hart van in de fik ging, Ivonne heeft mij wakker geschud!

Succes met woorden
Susan Wind - Copywriter +

Jouw Support

Dankjewel voor deze ochtend, zoveel geleerd en concreet te doen. Echt fijn! 


Wat een wisselende reis.

Geloof en vertrouwen en jouw support zijn nu zo waardevol voor de mindset change!

Echt ik ben zo blij met je en wat je leert.


Up and Go!


Kikkienanje van den Brink - Bedrijvig in Bewustwording 

DIT IS WAT JE KRIJGT

Toegang tot zes modules die je van A tot Z door het juiste creatieproces leiden door middel van video's, audio's en opdrachten. 

Dit is geen gewoon online programma!

We hebben de bewezen, veelal onbekende, methoden van Neville Goddard, Bob Proctor, Napoleon Hill die we zelf ook toepassen, versimpeld en gemoderniseerd wat dit programma zo onderscheidend en uniek in Nederland maakt!

1. Stap uit de shitshow

Ontdek hoe mindset werkt, zodat je kunt denken vanuit nieuwe mogelijkheden! Je krijgt helderheid, want we denken altijd in beelden. Als je nog geen beeld hebt van je mind en mindset, houdt dat je tegen.

2. De meeste dromen zijn geen bedrog

Leer waarom dagdromen en je verlangens volgen juist essentieel zijn voor het realiseren van je diepste wensen.

3. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Onderzoek waarom je gevoelens en overtuigingen je soms tegenhouden, zowel persoonlijk als zakelijk. Ontdek hoe je de muur doorbreekt naar ware vrijheid.

4. Let's gooooooooo

Je resultaten weerspiegelen de effectiviteit van je denken. Je weet nu hoe je mind je heeft beïnvloed, en nu kun je geïnspireerde acties ondernemen - acties die echt het verschil maken.

5. Practice what you preach

Van kennis naar actie! Wij staan aan je zijde terwijl je jezelf uitdaagt om te groeien. Praktische input en energieke oefeningen zullen je helpen.

6. BONUS: Toolkit voor blijvende impact ook voor ondernemers en managers

Heb jij een niet te stillen honger naar meer? Dat kan want in deze module vind je allerlei informatie die ons ook heeft geholpen om door te pakken en deze stof helemaal tot in onze tenen eigen te maken. Onder andere visualisaties, meditaties, boeken, tips en tricks. Deze module wordt steeds geactualiseerd want ook wij leren steeds verder (ja echt..... als iemand je zegt 'ik hoef niet meer te leren want ik weet alles al', ren dan hard weg). In deze module vinden ondernemers en managers bijvoorbeeld informatie over het bouwen van hun business, sales en het voeren van effectieve conversaties.

Stel je voor dat je op dit moment besluit om niets te doen. Je weet al hoe je toekomst eruit zal zien - een toekomst die maar een klein beetje beter is dan waar je nu staat. Misschien vind je dat helemaal okay, als je tevreden bent met wat je nu hebt.

Maar hier is de waarheid: jij hebt dat verlangen wel, je hebt wel vaak het gevoel van "Oh had ik maar dit of dat!". Je voelt dat er meer in het leven is voor jou, dat er een wereld van mogelijkheden wacht. Dus waarom zou je genoegen nemen met een voorgeprogrammeerde toekomst die slechts een kleine verbetering biedt?


Door te geloven dat het onmogelijk of onverstandig is wat jij wilt, kom je in de vicieuze cirkel terecht van twijfel en uitstelgedrag, en van uitstel komt afstel met als gevolg dat je.........

 • Spijt krijgt van kansen die je hebt laten liggen
 • Weer aan de ratrace meedoet en baalt
 • Niet genoeg geld verdient om te doen wat jij wilt doen
 • Niet de vrijheid hebt om te doen wat jij wilt
 • Het knagende ontevreden gevoel behoud
 • Niet van betekenis bent, niet jouw missie leeft en dus geen impact maakt vanuit jouw intrinsieke motivatie

Het is tijd om in actie te komen, om jouw dromen en verlangens serieus te nemen.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

Gun jezelf de kans op een toekomst die je volledig waard bent.

Ben je klaar voor de start? 

Het is NU tijd om vooruit te gaan.

Ontdek jouw Creatie Revolutie™

 Het Ultieme Programma over de Universele Wetten.

DOE OOK MEE!

995
€  444,- (ex.btw)

Creatie Revolutie

Het meest complete programma over hoe je jouw denken op zo'n manier gebruikt dat je krijgt wat je wilt.


Dit is wat je krijgt: 

 • Toegang Modules Creatie Revolutie™
 • Maandelijks Q&A uur op Zoom

SUPER BONUSSEN

(zolang hier vermeld)

Transformeer je leven vandaag nog en pluk direct de voordelen!

 • *** 25% korting Masterclasses ***
 • *** Surprise Gift ***

Wij zijn gestart!

Bekijk hier de intro van Creatie Revolutie™

Impact Leveranciers

Creatie Revolutie™

Kies bewust voor Creatie Revolutie™ en geef jezelf de kans om samen te werken met Ivonne en Elsbeth. Dit zal de poort openen naar het ontdekken en verwezenlijken van jouw diepste verlangens.

De kennis die je hier opdoet, zal invloed hebben op elk aspect van jouw leven: je gezondheid, je vitaliteit, je werk, je relaties, je intimiteit, je seksualiteit, je financiën, je onderneming, je leiderschap, jouw bijdrage aan de wereld, je spirituele groei, en nog veel meer.

Jouw Revolutionaire Transformatie is niet alleen in jouw eigen leven direct merkbaar en voelbaar, maar heeft ook gelijk een positieve invloed op jouw directe omgeving.

Het is tijd om kwetsbaar te zijn, om jouw diepste verlangens te omarmen en ze tot leven te brengen. Durf te dromen en stap in deze reis van persoonlijke groei en empowerment.

Jouw reis begint hier en nu.

Revolutionaire Resultaten van Deelnemers

Wat een effect!

Vanochtend heb ik de eerste filmpjes en audio's gekeken en geluisterd. Ik werd er helemaal ingezogen, vergat de tijd en alles om me heen. Wat een effect! En dat "alleen" al door  de eerste paar filmpjes van jullie, Elsbeth en Ivonne en de uitleg over het systeem, Harruk (briljante naam!) en oneindige intelligentie. Super interessant en de materie voedt mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid (Manifesting Generator 😊). Dit blije ei gaat nu de dag verder in de wijde wereld in met  een stukje nieuwe kijk op het geheel. ☀️💐🐣 

Sandra Meessen - Technisch VA
Ik ben zo gegroeid met mijn bedrijf

Dank Ivonne!
Dankzij jouw business coaching ben ik zo gegroeid met mijn bedrijf. Nog elke dag dankbaar voor die stap.
💫
En dus blij dat je oprecht geïnteresseerd was in mij en in wat ik te brengen heb in deze wereld. Dat ‘koud bellen’ was eigenlijk een heel warme interesse. 😊

Joke Straathof - De Angstexpert
The results are MORE
Elsbeth has given me more than we had set as goals in
advance, by asking concrete, action-oriented questions and
getting through my obstacles and patterns with clear,
confrontational questions and actions.


The results are more than I ever wished for, my company is more powerful than ever before, in all aspects! Fast, clear, action-oriented, helpful and committed. Those are words that fit when you start working
with Elsbeth!
Jelien Lammers
No excuses

Elsbeth ensures that you get started with the right things,
shows you where the sore spot is, what the limiting beliefs and
patterns are and how to change it rapidly. It cleared my mind
about ideas that were and were not important, although I
thought them to be at first.

Elsbeth is straightforward, there
are no excuses and makes sure that you really get started with
it. With this I achieved that I have outsourced things, got really
focussed and work fewer hours yet increased my annual
income significantly. In short, a must.

Jack de Bruijn
De oplossing ligt in jezelf

Ivonne heeft mij op een heel mooie wijze doen inzien dat de oplossing in jezelf ligt.

De manier hoe zij mijn persoonlijkheid in mijn bedrijf heeft weten te connecten via de readings is heel bijzonder.

Ik had dit nooit alleen in mijzelf kunnen vinden en ben ons coachingstraject dan ook heel dankbaar.

Patricia Huijbers-Koenders - High Quality Matching
Doortastend!
Elsbeth is een echte en goede coach. Doortastend, vasthoudend, confronterend .. ze laat zich echt het bos niet insturen, en voorkomt zo dat jij dat als client bij jezelf doet.


Alles uiteraard met een ruime mate van empathie en respect. Mij heeft ze enorm geholpen.
Jan Engels

Veel gestelde vragen

Vraag 1: 

HOEVEEL TIJD BEN IK ER AAN KWIJT?

Ben jij bereid om al het mogelijke wat in jou zit eruit te halen, dan ga je serieus met deze informatie aan de slag en niet 1 keer maar verschillende keren.

Je leven is continu aan het veranderen en in beweging. Wanneer je weer tegen een volgend level aanzit komen dezelfde issues weer naar boven.


Vraag 2 

IS DIT ALLEEN VOOR ONDERNEMERS?

Nee hoor, dat is juist het allermooiste van de Creatie Revolutie™.

Je kunt deze informatie toepassen zowel zakelijk als privé, denk aan je relatie, je gezin, je familie, je vrienden etc. 

Heb je geen bedrijf check dan deze pagina speciaal voor Particulieren.


Vraag 3

DAT WERKT TOCH NIET VOOR MIJ?

Is dit een excuus om er niet aan te beginnen met de allerbeste versie van jezelf te zijn?

Wat ben jij waard? Hoe kan jouw leven eruit zien wanneer je jezelf wel vragen durft te stellen?

Als je twijfelt doe het dan niet, maar bel even met ons.


Vraag 4

WAAROM MOET IK DIT BIJ JULLIE DOEN?

De oefeningen en de informatie die je ontvangt hebben zichzelf al bewezen bij onszelf en onze klanten.

Vraag 5

WORD IK GESPAMMT DOOR JULLIE ALS IK DE CREATIE REVOLUTIE™ KOOP?

Nee hoor don't worry.

We sturen af en toe een mail met handige tips & tricks die je kunt toepassen.

Wil je van de mailinglijst gehaald worden, let us know.


Vraag 6

HOELANG HEB IK TOEGANG TOT DIT ONLINE PROGRAMMA?

Je houdt altijd toegang tot de online omgeving met de Creatie Revolutie™.

Dit is een online training en dat heeft voordelen voor jou:

 • Je houdt altijd toegang, je hoeft niet te reizen
 • Online live Q&A 
 • Je beluistert het waar je wilt (alleen audio lessen en tekst, je doet mee op het moment dat het jou uitkomt) 

De toegang tot de CommUnity hangt af van welk programma jij kiest, zie de info hierboven.


Vraag 7

WELKE GARANTIE KRIJG IK?

Als je doet wat in dit programma wordt gezegd, gaat dat je leven veranderen; alles krijgt een andere wending.

Je krijgt de garantie dat we het op de meest simpele en toegankelijk manier aan je aanreiken;

 • Je krijgt de no pleasing garantie - we zeggen waar het op staat.
 • Je krijgt de garantie dat je live je vragen kunt stellen zodat je niet vast hoeft te komen zitten.
 • Je krijgt de garantie dat jij jouw leven manifesteert door jouw gedachten en dat het je duidelijk wordt hoe je jouw leven tot nu toe zo geregeld hebt.

We hebben geen geld terug regeling omdat we weten dat je grootster bent dan dat.

Als je voor de Creatie Revolutie™ kiest, heb je hierom gevraagd en is het nu zaak jouw onderbewuste patronen niet langer de kans te geven hier onderuit te komen.

Dat is de garantie die wij je geven: we zien jou in al jouw grootsheid!!