Stop met Fu€ken Ondernemer!

Vergroot jouw Impact

en realiseer BINNEN EEN JAAR een fantastisch bedrijfsresultaat!

Wij weten precies hoe het voelt om als kleine ondernemer te ervaren dat je meer dan voldoende kennis en kunde in huis hebt om impact te maken en dat je niet in staat lijkt te zijn er een goed bedrijfsresultaat tegenover te zetten. Ook wij liepen te kutten, excuséz le mot, met ons bedrijf. De "HOE MOET HET DAN?" vraag spookte lang door ons hoofd. We waren bekend met de theorie en kennis over hoe te ondernemen, zijn goed in wat wij doen, namen actie en toch zagen wij weinig resultaat op de bankrekening. 

Totdat we erachter kwamen dat wij ons denken tegen ons gebruikten in plaats van vóór ons.

Als jij alles al hebt geprobeerd en jouw impact en omzet blijft klein dan is de kans GROOT dat dit ook voor jou geldt. Gelukkig is er een oplossing voor.

Kies meteen om van de beste deal gebruik te maken

Stap in & Reis mee

naar Revolutionaire Creaties


Je hebt waarschijnlijk al van allerlei acties gedaan om te komen tot een business waarvan je goed kunt leven. En als dat tot nu toe niet is gelukt, heeft dat 100% te maken met een ineffectieve manier van denken (sorry dat we zo direct zijn, maar zachte heelmeesters…..). En zolang dat denken niet verandert, verandert er eigenlijk helemaal niets.


Hoe langer het duurt dat gewenst resultaat uitblijft,

des te heftiger en sneller komen de mindf*€ckers op

zoals:

  • Is er wel een markt voor mijn product/dienst?
  • Waar kan ik de klanten vinden?
  • Straks heb ik opeens heel veel werk kan ik het dan wel aan?
  • Wat zal mijn omgeving wel niet denken?
  • Ben ik wel goed genoeg, ga ik die omzet wel echt halen?

No more! Je hebt teveel expertise in huis om te wachten totdat het goed voelt. Het is NU tijd om impact te maken met al die ideeën en kennis die je hebt. Sterker nog, je hebt ideeën omdat ze dóór jou heen tot leven moeten komen. Het is jouw doel, jouw missie en als jij dát geloof in jezelf hebt, kan het niet anders dan een succes worden. Als je dit voelt, neem dan de volgende stappen en LAAT de ideeën tot leven komen door....

STAP 1
Ticket

Besluit hoe je Creatie Revolutie wilt volgen en koop nu jouw ticket voor de beste deal die niet meer terug komt. Een upgrade kan je later ook nog besluiten.

STAP 2
Community

Ontmoet ons en andere deelnemers alvast in de community Creatie Revolutie waar je kosteloos toegang tot krijgt en waarin je direct al tips & tricks krijgt.

STAP 3
Agenda

Zet 12 april 2023 in je agenda want vanaf dan heb je toegang tot alle materialen en op deze datum beginnen ook de eerste live calls om jouw van dienst te zijn!

Revolutionaire Resultaten van Deelnemers

Dit geeft zoveel Rust
Mijn hoofd was vol met gedachten, ik piekerde veel over mezelf en mijn bedrijf en hoe klanten te vinden. Ik twijfelde aan mijn gevoel en dit maakte mij onrustig. Door mezelf los te maken van mijn gedachten en mezelf te ontdoen van alle beperkende lagen in mezelf ben ik mezelf “echt” gaan zien.
Marlies van Erkel - Coaching
Wake up call!

"Wat heb ik geworsteld om mijn bedrijf goed van de grond te krijgen. Het probleem was: ik deed wat businesscoaches mij vertelde te doen. Lief bedoeld, maar dat werkte voor geen meter.

Ik was mijn bedrijf aan het runnen met mijn hoofd in plaats vanuit mijn hart. Ik gaf webinars, verkocht online programma's, gaf workshops en masterclasses, maar ondertussen stierf ik een langzame dood.

Ik deed niet waar mijn hart van in de fik ging, Ivonne heeft mij wakker geschud!

Succes met woorden
Susan Wind - Copywriter +

Jouw Support

Dankjewel voor deze ochtend, zoveel geleerd en concreet te doen. Echt fijn! 


Wat een wisselende reis.

Geloof en vertrouwen en jouw support zijn nu zo waardevol voor de mindset change!

Echt ik ben zo blij met je en wat je leert.


Up and Go!


Kikkienanje van den Brink - Bedrijvig in Bewustwording 

Kies voor het meest fantastische businessjaar ooit!

In de Creatie Revolutie™ lopen we je stap voor stap door de kernprincipes en praktijken van het creëren van een manier van Zijn, die grenzeloos inkomen kan produceren door alleen werk te doen waar je van houdt.

Jouw inzet en het toepassen van deze informatie, zal je een rotsvast vertrouwen geven - je bent een persoon met impact om wanneer jij wilt klanten te creëren - waardoor jij ultieme financiële zekerheid krijgt voor de rest van jouw leven.

De Revolutionaire Modules

We hebben de bewezen, veelal onbekende, methoden van Neville Goddard, Bob Proctor, Napoleon Hill gemoderniseerd

& dat maakt dit programma zo onderscheidend en uniek in Nederland!

1. Stap uit de shitshow

Krijg klip en klaar hoe mindset werkt. Dat is nodig om je te kunnen laten denken vanuit nieuwe mogelijkheden! Je krijgt er een helder beeld bij en dat is super werkbaar omdat we altijd in beelden denken. Je hebt nog geen beeld van mind en/of mindset en dat werkt je tegen.

2. De meeste dromen zijn geen bedrog

Hoe jammer dat we al vroeg afgeleerd krijgen dat je bij de les moet blijven en niet mag dagdromen.... open je mentale ogen en zie de leugens die je verteld zijn over dromen, verlangen volgen en voor jezelf kiezen. Wij leren je waarom en hoe je dat juist wél moet doen om ervoor te zorgen dat je krijgt waar je stiekem altijd al van hebt gedroomd en wat je wilt

3. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Is alles wel zoals jij het ziet, hoort en ervaart? Yes, we gaan het hebben over emoties & paradigma's. Want hoe kan het toch dat jouw altijd zo betrouwbare gevoel je toch iedere keer afhoudt van windt op alle vlakken, privé en zakelijk? Je krijgt haarscherp waarom en wanneer je tegen een glazen muur aanloopt en hoe je snel en moeiteloos aan de andere kant van die muur beland naar de plek waar je echte vrijheid vindt.

4. Let's gooooooooo

Jouw resultaat weerspiegelt hoe effectief je bent. No more! Je weet nu hoe de mind jou heeft gefuckt en vanaf nu kun je de geïnspireerde acties doen; dé acties die ertoe doen en leiden tot gewenst resultaat (meer omzet / meer vrije tijd / meer impact / meer trotsheid. Samen maken we jouw strategisch plan en we zorgen ervoor dat deze nu ook daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

5. Practise what you preach

En nu ga je van book smart naar street wise. Want zonder toepassen kom je geen steek verder en weet je nu al waar je over een paar maanden staat; op de plek waar je nu ook staat. Jij gaat aan de slag; wij staan je bij want ohlalalaaaa voordat je het weet komen de mindfuckers op de stoep om je tegen te houden. Praktische input en energieke oefeningen helpen je er doorheen.

BONUS: Toolkit voor blijvende impact

Heb jij een niet te stillen honger naar meer? Dat kan want in deze module vind je allerlei informatie die ons ook heeft geholpen om door te pakken en deze stof helemaal tot in onze tenen eigen te maken. Onder andere visualisaties, meditaties, boeken, tips en tricks. Deze module wordt steeds geactualiseerd want ook wij leren steeds verder (ja echt..... als iemand je zegt 'ik hoef niet meer te leren want ik weet alles al', ren dan hard weg).

Wat als je het NU niet doet en over een jaar alles nog steeds hetzelfde blijkt? 

Nu geen besluit nemen, betekent dat jouw toekomst er net zo uit ziet als waar je NU bent en je weet al hoe dit eruit ziet, toch?


Door te geloven dat het onmogelijk of onverstandig is wat jij wilt, kom je in de vicieuze cirkel terecht van twijfel en uitstelgedrag, en van uitstel komt afstel met als gevolg dat je.........

  • Weer onder een baas moeten werken
  • Niet genoeg geld verdient om te doen wat jij wilt doen
  • Niet de vrijheid hebt om te doen wat jij wilt
  • Niet van betekenis bent en dus geen impact maakt met jouw kennis 

Creatie Revolutie™

Kies voor Creatie Revolutie™ en een samenwerking met Ivonne en Elsbeth waardoor je eindelijk wel de impact en het ondernemersresultaat behaalt dat je al langer voor ogen hebt. We werken op zo'n diep niveau (d.w.z. hoe je jezelf en jouw wereld ziet en ervaart) dat de veranderingen die we aanbrengen invloed hebben op alles in je leven; je gezondheid, je conditie, je relaties, je intimiteit, je seks, je inkomen, je bedrijf, je leiderschap, je bijdrage, je spiritualiteit en ga zo maar door.

Laat jezelf en jouw omgeving versteld staan en geniet van jouw Revolutionaire Transformatie tot Impact Ondernemer.

Ik ben zo gegroeid met mijn bedrijf

Dank Ivonne!
Dankzij jouw business coaching ben ik zo gegroeid met mijn bedrijf. Nog elke dag dankbaar voor die stap.
💫
En dus blij dat je oprecht geïnteresseerd was in mij en in wat ik te brengen heb in deze wereld. Dat ‘koud bellen’ was eigenlijk een heel warme interesse. 😊

Joke Straathof - De Angstexpert
Empathie en Respect
Elsbeth is een echte en goede coach. Doortastend, vasthoudend, confronterend .. ze laat zich echt het bos niet insturen, en voorkomt zo dat jij dat als client bij jezelf doet.


Alles uiteraard met een ruime mate van empathie en respect. Mij heeft ze enorm geholpen.
Jan engels
The results are MORE
Elsbeth has given me more than we had set as goals in
advance, by asking concrete, action-oriented questions and
getting through my obstacles and patterns with clear,
confrontational questions and actions.


The results are more than I ever wished for, my company is more powerful than ever before, in all aspects! Fast, clear, action-oriented, helpful and committed. Those are words that fit when you start working
with Elsbeth!
Jelien Lammers
No excuses

Elsbeth ensures that you get started with the right things,
shows you where the sore spot is, what the limiting beliefs and
patterns are and how to change it rapidly. It cleared my mind
about ideas that were and were not important, although I
thought them to be at first.

Elsbeth is straightforward, there
are no excuses and makes sure that you really get started with
it. With this I achieved that I have outsourced things, got really
focussed and work fewer hours yet increased my annual
income significantly. In short, a must.

Jack de Bruijn
De oplossing ligt in jezelf

Ivonne heeft mij op een heel mooie wijze doen inzien dat de oplossing in jezelf ligt.

De manier hoe zij mijn persoonlijkheid in mijn bedrijf heeft weten te connecten via de readings is heel bijzonder.

Ik had dit nooit alleen in mijzelf kunnen vinden en ben ons coachingstraject dan ook heel dankbaar.

Patricia Huijbers-Koenders - High Quality Matching
Twijfel niet gewoon DOEN

Ik ben erachter gekomen waarom ik stop met bijvoorbeeld contacten leggen of potentieel bellen. Het heeft mij inzicht gegeven en ik ben direct overgegaan tot actie.

Nu! werk ik uit het werkboek om een betere versie van mezelf te worden. Ik ben op de goede weg. Er is heel veel gebeurt en er is nog veel gaande.

Mocht je nog niet helemaal weten of je de workshop (Hack je Ego) wil volgen? Twijfel niet, gewoon doen. Je verrijkt je leven enorm.

Mendiena Boer