Impact Leveranciers

Onze missie
In 2023 willen wij 100.000 mensen inspireren!

Waar de "gewone" businesscoaches gericht zijn op de formats, formules en funnels, kortom alles aan de buitenkant.

Focussen wij ons op het hele plaatje van jou als mens voor, in en achter jouw bedrijf, de holistische kijk. 


Uit eigen ervaring weten wij dat je gelooft dat er iets buiten je dient te veranderen en dat je daar blijft zoeken naar een oplossing.

Terwijl er een interne revolutie nodig is in je denken, dat is The Missing Link.


Want al die remmetjes en stemmetje zijn allemaal bullshit die je in je hoofd creëert om maar te zorgen dat je

niet naar voren beweegt en stappen zet in het leven die jij WILT.

Gelukkig is er een oplossing voor om de regie terug te pakken en jouw impact te vergroten door onze gezamenlijke creatie, de Creatie Revolutie™.

Meet the Team!

Elsbeth van Lienden

Elsbeth van Lienden, 16 jaar eigenaresse van Management Consulting & Coaching Boutique The Pink Walnut, internationaal trainer en spreker, Brainz 500 Global award winner voor influential leader en binnenkort ook auteur van haar eerste boek Harruk.

Voordat zij haar bureau startte werkte zij als HR Directeur bij internationale maakbedrijven waar het zaadje voor het eigen bedrijf werd geplant: want hoe kan het dat na het vertrek van de coaches en consultants na zo’n 3-4 maanden nagenoeg alles bij het oude is? We willen wel anders, maar doen het zelfde. Why?! 

The Pink Walnut specialiseert zich in simpele oplossingen voor ogenschijnlijk ingewikkelde transformatieproblematiek in grote en kleine bedrijven en daarnaast voert Elsbeth incidenteel HR consultancy opdrachten uit op tactisch en strategisch niveau. 

Elsbeth is getraind door internationale coaches en opleiders waaronder Bob Proctor (bekend van The Secret) en Dusan Djukich (Straightline Leadership) en staat zij met haar mindset expertise zij aan zij met Nederlandse toponderneemsters Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers in het SmartGirls concept waar vrouwelijke ondernemers hun business naar een next level brengen. Haar workshops, lezingen en trainingen worden door de deelnemers als zeer inspirerend en toegankelijk ervaren.

Ivonne van Dis

Eigenaar Ivonne van Dis.nl, Business Reading & High Frequency Coaching voor Executives & Ondernemers, 30 jaar ondernemer waarvan 14 jaar solo. Na 14 jaar Frankrijk kwam zij in 2007 terug in Nederland en startte in 2009 haar eigen Training & Coaching bedrijf. In 2013, na afronding van de Reading opleiding, is daar de specialisatie Businessreading  aan toegevoegd. 

Ivonne helpt executives en ondernemers met het vinden van de antwoorden op de 2 moeilijkste vragen die er zijn: Wie ben ik en wat kom ik hier doen. Waardoor de vertaalslag plaatsvindt zodat eigen energie en omzet groeien.

Ivonne is continue bezig zich te ontwikkelen op spiritueel en zakelijk vlak, door te investeren in haar groei met nationale en internationale topcoaches waaronder JJ trainer-coachopleiding (2009), Readingopleiding (2009-2013), Maartje Koper (manifesteren 2018), Eelco de Boer (online ondernemen en meer 2018-2019), Jesse  Johnson (sales & geld 2019- nu), David Neagle (strategie &Universele Wetten 2020-2022), Michael Neil (the 3 Principles 2022-nu). 

Deze interne en externe kennis past zij toe in het bedienen van haar klanten. Het vertrouwen dat ontstaat door het inzicht dat wij mensen allemaal hetzelfde gemaakt zijn, geeft rust en dit geeft zij door aan anderen zodat ook zij kunnen excelleren door zichtzelf te zijn. Een echt  verankerd vertrouwen, zodat je niet in de kramp schiet als het even niet gaat en je banksaldo in een vrije val lijkt te gaan.

 

Onze leraren, mentors, coaches

Neville Goddard
Bob Proctor
Jesse Johnson
Rich Litvin
David Neagle
Dusan Kjukich
Michael Neill
Steve Hardison

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen.

Je kunt ons bereiken via onderstaande telefoonnummers.

Laten we de energie hoog houden en elkaar volgen op social media!

Elsbeth van Lienden


The Pink Walnut 06 44 35 50 27

The Pink Walnut info@thepinkwalnut.com


LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/evlienden/

Instagram

@thepinkwalnutsuccessmindset

Ivonne van Dis


Ivonne van Dis  06 81 41 31 70

Ivonne van Dis info@ivonnevandis.nl


LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/ivonnevandis/

Instagram

@ivonnevdis

Wat anderen over ons zeggen

Ik ben zo gegroeid met mijn bedrijf


"Dank Ivonne!
Dankzij jouw business coaching ben ik zo gegroeid met mijn bedrijf. Nog elke dag dankbaar voor die stap.
💫
En dus blij dat je oprecht geïnteresseerd was in mij en in wat ik te brengen heb in deze wereld. Dat ‘koud bellen’ was eigenlijk een heel warme interesse. 😊"


Joke Straathof- De Angstexpert
Elsbeth helped me triple my income

Elsbeth really helped me to understand which direction I had to go to triple my yearly net income, in which I succeeded!
Powerful tools, great insights as well as fun made me do the
unthinkable.

And the good thing is, I can use the knowledge and insights forever, for me this is true freedom, the ability to create money with the things I love to do, at any time I desire!


Thanks a million!


Jantine van den Boom
Wake up Call

"Wat heb ik geworsteld om mijn bedrijf goed van de grond te krijgen. Het probleem was: ik deed wat businesscoaches mij vertelde te doen. Lief bedoeld, maar dat werkte voor geen meter.

Ik was mijn bedrijf aan het runnen met mijn hoofd in plaats vanuit mijn hart. Ik gaf webinars, verkocht online programma's, gaf workshops en masterclasses, maar ondertussen stierf ik een langzame dood.

Ik deed niet waar mijn hart van in de fik ging, Ivonne heeft mij wakker geschud!


Succes met woorden
Susan Wind - Copywriting Expert